Vloerwerken – Tegelwerken – Vloerer – Regio Waregem

vloer- en wandtegels

 

Reken op de expertise van Thierry Van Huffel voor het plaatsen van uw tegels en wandtegels. Een van onze voordelen, naast de jarenlange ervaring, is onze grote flexibiliteit. Die uit zich door u volledige vrijheid te laten in uw keuze van tegels. U kiest uw gewenste tegels of wandtegels uit het ruime assortiment op de markt, wij zorgen voor de plaatsing. Vol keramische tegels, gerectifieerde tegels, kerlite tegels, grote tegels, kleine tegels,… We plaatsen ze zonder moeite.
 

Wenst u advies bij uw aanschaf van vloer- en wandtegels? Geen probleem. We geven u graag enkele tips bij aanschaf van uw tegels, zodat de plaatsing van uw tegelvloer of tegelwand vlot kan verlopen.
 

Reken op de expertise en jarenlange ervaring van Thierry Van Huffel, naast het plaatsen van tegelvloeren en tegelwanden staan we garant voor het plaatsen van lekvrije inloopdouches, een van onze specialiteiten.

 
Start uw tegelproject met Thierry Van Huffel. Ontvang een vrijblijvende offerte of contacteer Thierry Van Huffel voor meer informatie.

 
Wij zijn actief regio Waregem – Gent – Tielt – Deinze – Aalter – Ruislede – …